sabine over mij

Over mij

Verbeter de wereld, begin bij jezelf! Oké! Maar wacht.. hoe begin je daar dan eigenlijk mee?
Ik ben Sabine en hoewel ik de wereld prachtig vind, denk ik dat er altijd ruimte is voor verbetering. Nadat ik vier maanden heb gewerkt & -woont in Gambia (West-Afrika) ben ik daar al helemaal van overtuigd.

Ik kan het veel beter, WIJ kunnen het veel beter! Maar ik ben geen Gandhi of moeder Teresa, ik ben ‘gewoon’ Sabine die houdt van schrijven, reizen en eten. Dus ik begin nu niet aan wereldvrede-plannen. Ik begin bij mezelf en hoop ik jou te inspireren onderweg. Zo is mijn persoonlijke blog ontstaan: overheerlijkleven.nl

Mijn motto is meer groen & minder doen.  Minder doen? Ja, want ik moet ook voor mezelf zorgen en dat mag soms best relaxter. Dus terwijl ik mijn fictieve remschijven weer aan mezelf monteer (ik ben soms echt niet te stoppen), lees jij mee over hoe het leven leuker en relaxter kan én als het even kan, met een groene knipoog.

Ondertussen vind je ook een aantal eetdagboekjes op mijn blog. Volgens Arne (mijn vriend) ben ik de hele dag bezig met wat ik wil eten. Tja, neem me niet kwalijk hoor, met mijn Surinaamse achtergrond kan je bijna niet anders verwachten. ‘Eten daar bezuinigen wij niet op!, wat is het leven nog waard als je niet lekker kan eten?’, zei mijn moeder eens. Dus als we het over heerlijk leven hebben: waarom zou ik dan niet mijn kookdagboek met jullie delen?