sabine op het strand
Persoonlijk

Mijn blog staat online: Lees je ook mee?

Taaadaaa! Daar is hij dan, mijn eerste blog én mijn eerste post. Voordat ik vier maanden naar Gambia vertrok voor een stage had ik het al besloten: Ik begin een blog! Want dat is toch makkelijker dan een boek schrijven (oh, en dat boek komt écht nog wel ;). Al jaren zeggen verschillende mensen tegen me dat ik moet gaan bloggen en dan riep ik altijd heel hard: “Nee, ben je gek! Dat is veel te veel werk en waar moet ik dan over schrijven?”  Het antwoord: ‘Gewoon, over je leven ofzo’. “ Wie wordt daar nou blij van?”, vroeg ik me dan af.

En dan toch bloggen: Ik ben er klaar voor!

Inmiddels, een paar jaar nadat de eerste persoon mij probeerde te ‘overtuigen’ om een blog te beginnen, begint het dan toch te kriebelen. Ik doe het gewoon! of jullie daar nou op zitten te wachten of niet, of jullie daar nou blij van worden of niet. Ik ben er klaar voor én baat het niet dan schaadt het niet (zoals ze dat sinds 1992 zeggen  -sinds toevállig mijn geboortejaar-)

Groener en leuker
De laatste maanden ben ik steeds bewuster gaan leven. Sinds ik terug ben uit Afrika is de drang om groener te leven steeds groter geworden (en ik maar denken dat ik niet modegevoelig ben!). Momenteel woon ik samen met Arne op het platteland vlak buiten Groningen en dat haalt een relaxte, maar ook een gezondere levensstijl in me naar boven. Ik ben verkocht! Ik kom de stad niet meer in, ik hoor liever koeien loeien dan mensen op de vroege ochtend.

Dit kun je verwachten
Ik heb een enorme passie voor schrijven. Mijn eerste idee was om te bloggen over eten. Maar ondanks dat ik zelf groot fan ben van foodblogs, wil ik schrijven over meer dan eten. Daarom heb ik ervoor gekozen om een persoonlijk blog te creëren. Op mijn eigen stukje internet ga ik schrijven over de onderwerpen waar ik van hou: lekker eten dus, maar ook reizen, minimalisme, psychologie, interieur en hier en daar een groen randje. 

Alvast een voorproefje van de komende weken:

  • Heerlijke recepten
  • Elke week: een stukje uit ‘het dagboek van een kat’
  • Een dagje weg in Europa
  • 10 benodigdheden om effectiever te werken
  • Basilicum: zó houd je hem in leven

Ik hoop dat jij net zo uitkijkt naar dit blog als ik!
Wat zijn onderwerpen waar jij blij van wordt?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.